Tarieven en uw zorgrekening

Tarieven

Klik op de onderstaande links om de tarievenlijst te downloaden (PDF)

Tarieven tandarts
Tarieven Excent Tandtechniek

NB Tandartsen Piushaven heeft geen contract met uw zorgverzekeraar. Neem voor de hoogte van uw vergoeding altijd contact op met uw zorgverzekeraar.

Nota

Uw tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code.

Uw zorgrekening
Bekijk hier uw factuur uitgelicht!

Samenwerking met Infomedics
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Website Infomedics
Op de website van Infomedics kunt u zelf veel zaken snel en eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren? Dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in. Betalingsregeling Infomedics

Status van uw betaling controleren
Ga naar https://www.infomedics.nl/rekeningchecker. U treft de rekeningchecker direct op deze webpagina aan. Vul hier het 14-cijferige nummer dat op de rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Overige vragen
Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens
Telefoonnummer: 036 – 20 31 900
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.