Visie

Goede tandheelkundige zorg is meer dan alleen behandelingen in de mond. Naast tandheelkunde van hoogwaardige kwaliteit is ook het persoonlijke aspect zeer belangrijk. De zorg is gericht op u als persoon. Preventieve mondzorg staat hoog in het vaandel. Een goede mondverzorging voorkomt onnodige behandelingen en de daarmee voor u gepaard gaande kosten.

Ons team

Nicky Meeuwis
Nicky MeeuwisPraktijkeigenaar - Tandarts BIG-nummer 89910716902
Vanessa Duppen
Vanessa DuppenKlinisch prothese technica
Mia Brekelmans
Mia BrekelmansPreventie-assistente
Christel van Wanrooij
Christel van WanrooijPreventie-assistente
Hadewijch van Delft
Hadewijch van DelftPreventie-assistente

Vacatures

Er is binnen ons team per direct ruimte voor een mondhygiënist(e), voor 9 – 22 uur in de week. Wij bieden een prettige werkomgeving met leuke, gezellige en bovenal gedreven collega’s.

Meer weten of interesse?
Mail naar info@tandartsenpiushaven.nl

KNMT-visitatie: werken aan goede mondzorg

Bij Tandartsen Piushaven staat goede mondzorg voorop. Om te peilen hoe het met de kwaliteit van de geboden zorg staat, heeft onze praktijk zich laten visiteren. Dit is gebeurd via de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde, de beroepsvereniging van tandartsen.

Tijdens een visitatie nemen daarvoor speciaal opgeleide tandartsen de praktijk onder de loep. Ze kijken onder andere naar:

  • Of de praktijk de zaken goed organiseert;
  • Of de praktijk wet- en regelgeving naleeft;
  • Of de patiënt zorg krijgt volgens kwaliteitsnormen.

Tandartsen Piushaven is op 20 september 2019 gevisiteerd door de KNMT. Bij Tandartsen Piushaven weet u dus zeker dat u te maken heeft met een praktijk waar kwaliteit voorop staat!